U Opštoj bolnici u Prokuplju 18 pozitivnih na virus korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 10:52

U Opštoj bolnici u Prokuplju 18 pozitivnih na virus korona

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" Prokuplje, trenutno se nalazi 51 pacijent, od kojih je 18 pozitivno na virus korona, dok se za 15 osoba čekaju rezultati, objavljeno je na sajtu grada.

U toj zdravstvenoj ustanovi kažu da od ukupnog broja pozitivnih pacijenata, sedmoro je iz Kuršumlije, isto toliko iz Prokuplja, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je četiri pacijenta iz Žitorađe.

"Svi hospitalizovani pacijenti su sa bronhopneumonijom i srednje - teškom kliničkom slikom. Na kiseoničkoj potpori, trenutno se nalazi 15 pacijenata", navode iz Opšte bolnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raste broj zaraženih koronom, 2 pacijenta prokupačke bolnice prebačena za Niš

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jul.2020

U prokupačku Bolnicu stigli su rezultati 15 testiranih pacijenata od srede, 5 je pozitivno, pa se broj zaraženih od virusa korona u Topličkom okrugu povećao sa 18 na 21. ..U međuvremenu je povećan i broj smeštenih pacijenata na Infektivnom odeljenju ove ustanove, gde trenutno leži 60 sa simptomima...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.