SKANDAL TRESE ESTRADU: Poznatog pevača Žena IZBACILA na ulicu zbog AFERE sa 30 GODINA MLAĐOM pevačicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 09:48

SKANDAL TRESE ESTRADU: Poznatog pevača Žena IZBACILA na ulicu zbog AFERE sa 30 GODINA MLAĐOM pevačicom!

Ponovo u šemi?

U javnost su, naime, u septembru 2019. godine dospele tvrdnje da je pevač Mitar Mirić u vezi sa Draganom Janićević, iako je oženjen i dugi niz godina je u zakonitom braku sa suprugom Suzanom.

Dragana Janićijević je pevačica iz Prokuplja, a kako se pisalo ona i Mitar uplovili su u vezu dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost.

Nakon što su naslovi o aferi pevača i 30 godina mlađe Lepe Gage osvanuli u medijima, pričalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je Mitra supruga Suzana izbacila iz kuće.

Međutim, on se posle svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić jednom prilikom u jednoj našoj poznatoj i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma:

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to - tada je rekao.

Ipak, Lepa Gaga po svemu sudeći ne odustaje od deljenja zajedničkih fotografija sa Mirićem, pa je tako poslednju fotografiju na kojoj je zagrljena sa pevačem objavila pre svega sedam dana.

LUNA UZELA PIŠTOLJ U RUKE I BACALA NOVČANICE! Nikad žešći i nikad bahatiji PROVOD Đoganijeve (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PEVAČICA UPECALA 30 GODINA STARIJEG FOLKERA?! Pričalo se da ga je žena zbog afere izbacila iz kuće, a on od lepe brinete NE ODUSTAJE! Šok!

Izvor: Press, 25.Avg.2020

Pevač narodne muzike Mitar Mirić prošle godine našao se u središtu skandala zajedno sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.