Prokuplje: Ministar odbrane odaje počast poginulima u NATO bombardovanju

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: Ministar odbrane odaje počast poginulima u NATO bombardovanju

Ministar odbrane Zoran Đorđević položiće suta, 24. marta, venac i odati počast poginulima u NATO bombardovanju i ratovima od 1990. do 1999. godine na Spomenik palim rodoljubima u Prokuplju.

Odavanje počasti i polaganje venaca poginulima u NATO bombardovanju i ratovima od 1990. do 1999. organizuje Opština Prokuplje i Ministrastvo odbrane Srbije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Prokuplje: 17 godina od prvih NATO bombi / FOTO

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 13:06

Prokuplje -- Ministar odbrane Zoran Đorđević je u Prokuplju odao počast i položio vence na spomenik poginulim Topličanima u ratovima od 1990. do 1999. godine...U delegaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su se pored ministra odbrane nalazili i zamenik komandanta Združene operativne komande...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.