Prokuplje: DS podržao SNS i sad bi u vlast

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje: DS podržao SNS i sad bi u vlast

Predsednik Opštinskog odbora Demokratske stranke u Prokuplju Goran Mrdaković izjavio je danas da demokrate u toj opštini daju punu podršku Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i vladajućoj koaliciji u Prokuplju i da žele da učestvuju u vlasti.

DS: Naprednjaci dobro rade, hoćemo da im pomognemo

Mrdaković je na konferencji za novinare rekao da je DS spremna da uđe u vlast na lokalu i da daje apsolutnu podršku SNS koja je sa 15 odbornika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vodeća snaga aktuelne vladajuće koalicije SNS-SPS-URS.

 

"Videli smo veliku želju vladajuće koalicije da se učine značajni pozitivni pomaci i u interesu građana spremni smo da im ponudimo našu pomoć", kazao je Mrdaković i dodao da su demokrate spremne da podrže sve kvalitetne odluke koje donese SNS u Prokuplju.

 

Prokupačka skupština ima ukupno 55 odbornika. Vladajuću većinu u Prokuplju čini SNS sa 21 odbornikom, SPS sa devet i URS sa osam odbornika. U opoziciji su Demokratska stranka Srbije sa tri odbornika i DS sa 13, pošto je nedavno tu odborničku grupu napustio jedan odbornik i prešao u SNS.
Pogledaj vesti o: Prokuplje,   Srpska Napredna Stranka,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SNS: Boru je potrebna promena vlasti

Izvor: Kurir, 20.Dec.2012, 16:51

Ono što mi nudimo je nešto sasvim drugo, kvalitativno drugačije, i nadamo se da ćemo ipak u ovom gradu naći istomišljenike za sprovođenje naših ideja, rekla predsednica Opštinskog odbora SNS Zlata Marković..BOR - Zvaničnih razgovora o prekomponovanje vlasti u Boru do sada nije bilo, ali je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.