Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA SVAĐA Sin pretukao majku

B. T. (66) iz Prokuplja zadobila je lakše telesne povrede u vidu hematoma i masnica u predelu oka i glave, kada je prema nezvaničnim informacijama na nju fizički nasrnuo sin.

Nesrećna žena je u pratnji rođake zatražila pomoć Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju, pola sata nakon ponoći. Informaciju je potvrdila i portparol ove ustanove Marija Stošić.

– Žena je u pratnji rođake u vidno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uznemirenom i potrešenom stanju zatražila pomoć lekara Hitne službe. Nakon pregleda konstatovane su lakše telesne povrede a o ovom slučaju je obaveštena policija – rekla je Stošićeva.

Nesrećna žena je nakon intervencije otpuštena kući, a kako sazanjemo fizičkom obračunu sa sinom došlo je nakon kraće verbalne svađe u porodičnoj kući.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PORODIČNO NASILJE U PROKUPLJU: Nakon svađe, sin pretukao majku!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2016

B. T. (66) iz Prokuplja zadobila je lakše telesne povrede u vidu hematoma i masnica u predelu oka i glave, kada je prema nezvaničnim informacijama, na nju fizički nasrnuo sin...Nesrećna žena je u pratnji rođake zatražila pomoć Hitne službe Doma zdravlja u Prokuplju, pola sata nakon ponoći....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.