OFK Topličanin se priprema za upis u srpskoligaše

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Topličanin se priprema za upis u srpskoligaše

Već mesec dana fudbaleri OFK Topličanina iz Prokuplja, pod dirigentskom palicom šefa  struke Aleksandra Jovića i njegovog pomoćnika Bratislava Nikolića, po žestokoj vrućini pune akumulatore za start u Zoni Zapad gde ih na startu očekuje derbi sa Kopaonikom u Brusu, ali i sa ambicijama da osvoje prvo mesto i plasman u Srpskoj ligi Istok.

Minule takmičaske godine su bili drugi jer je ekipa Trajala iz Kruševca >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << bila najbolja i zasluženo otišla stepenik više, među srpskoligaše.  U FK Toplačanin vratili su se Čedomir Paunović, Ivan Kalićanin, kao i  Radović i Tonić koji je stigao iz Žitorađe, te internacionalac Dejan Lazarević koji je igrao u  Albaniji i čeka sertifikat za pravo nastupa, pa ambicije, čini se, nisu nerealne.

Pobedom u Kup takmičenju gde je u četvrt-finalu savladan favorizovani Moravac-Orion iz Mrštana porasli su apetiti i za osvajanje Kup takmičenje RIS-a gde se čeka protivnik u polufinale.

Do početak prvenstva u planu su odigravanje još tri priajteljske utakmice  sa Žitorađom, Car Konstantinom i genaralna proba  12. avgusta sa Župom.

Pripremni period protiče dobro, svi su igrači zdravi i marljivo se pripremaju da se ove godine izbori povratak u Srpsku ligu gde nam i pripada mesto”,  kaže sportski direktor Zvonimir Vidaković, jedan od živih legendi Topličkog fudbala.

Stručni staf

Ulogu šefa struke prepustio je, veli, Aleksandru Joviću i svom pomoćniku  Bati Nikoliću, dok ću on, u tandemu sa  predsednikom kluba Mirkom  Ćeranićem, raditi na što boljoj organizaciji kluba.

Za godinu dana slavimo stogodišnjicu fudbala u  Prokuplju i želimo rang više. Takođe dosta pažnje posvećujemo mlađim kategorijama. Mogu da se  pohvalim da je seniorski tim sastavljen od  naših fudabelara, nemamo sa strane igrače, što je dobro za sve nas. U klubu sve zasad fukcioniše kako treba i verujemo da ćemo tako nastaviti”, zaključuje Vidaković.

Vukašin Stevanović
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Kruševac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.