Nije htela da plati račun, vređala radnicu pa nožem napala policajca

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 19:40

Nije htela da plati račun, vređala radnicu pa nožem napala policajca

Žena iz Prokuplja uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična dela nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

T.Đ. (33) se sumnjiči da je u jednoj prodavnici u okolini Prokuplja, pošto nije htela da plati račun, nakon verbalne rasprave, radnicu uhvatila za kosu i izvukla napolje, saopštila je Policijska uprava Prokuplja.

Kada su ih meštani koji su bili ispred razdvojili, ona je ponovo ušla u prodavnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i, kako se sumnja, razbila flašu i počela da vređa radnicu.

Potom je pobegla, a kada je policija došla ispred kuće njenog oca, T.Ð. je, kako se sumnja, izašla sa nožem i krenula ka jednom od policajaca.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.