MUP uhapsio dvojicu osumnjičenih za trgovinu drogom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2021, 09:55

MUP uhapsio dvojicu osumnjičenih za trgovinu drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 100 grama narkotika i uhapsili N. J. (38) i A. J. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas beogradski MUP.

Policija je u opštini Palilula pretresom stana i drugih prostorija koje koristi N. J. zaplenila 56 kesica sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin, dok je kod A. J. pronašla vagicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za precizno merenje, kao i više praznih kesica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO NARKO DVOJAC SA PALILULE: 56 kesica HEROINA spremili za prodaju

Izvor: Blic, 10.Apr.2021

Policajci su zaplenili oko 100 grama narkotika i uhapsili N. J. (38) i A. J. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas beogradski MUP.

Nastavak na Blic...

HAOS U PROKUPLJU, PRŠTALO NA SVE STRANE: Napala radnicu u prodavnici, vukla je za kosu, pa krenula na policajce nožem 

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su T. Đ. (1988) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti...Kao navode...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.