Mladić uhapšen jer je nožem pokušao da ubije vršnjaka

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Apr.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić uhapšen jer je nožem pokušao da ubije vršnjaka

Kako je saopštila PU prokuplje, policija je uhapsila M.I. (21) iz Kuršumlije zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu, priveden zameniku višeg javnog tužioca u Prokuplju, a sudija za prethodni postupak odredio je M.I. pritvor do 30 dana.

M.I. se tereti da je 9. aprila 2016. godine oko 2.20 časova ujutru u tuči >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u gradskom parku u Kuršimliji  u ulici Vuka Karadžića, naneo nožem - lepezom, teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću iz Kuršumlije, koji je hitno prevežen u Kliničko bolnički centar Niš.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.