Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Prokupju

Izvor: Blic, 10.Apr.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Prokupju

Pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, policija je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca uhapsila  M. I. (21) iz Kuršumlije. Sumnja se da je on 09. aprila 2016. godine oko 02.20 časova, u tuči u gradskom parku u Kuršimliji, u ulici Vuka Karadžića, naneo nožem „lepezom“, teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem mladiću M. B. iz Kuršumlije, koji je sa teškim telesnim povredama prevežen u Kliničko bolnički centar u Nišu i nalazi se van životne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opasnosti.

Kako saznajemo, u tuči dve grupe mladića nešto posle dva sata nakon ponoći jedan od učesnika je izvadio noć i sa dve ubodne rane u predelu grudnog koša ubo M. B. Mladić je hitno je prebačen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“ odakle je nakon dijagnostike upućen u Kliničko bolnički centar Niš na dalje lečenje.

Policija je brzo identifikovala učesnike ovog incidenta, a operativnim radom došlo sumnja je pala na M. I. Koji se sumnjiči za pokušaj ubistva. Uviđaj i dalja istraga  koju je obavila policija u saradnji sa Višim javnim tužiocem u Kuršumliji daće odgovor na pitanje šta je uzrok sukoba mladića i odgonetnuti sve okolnosti pod kojima je došlo do potezanja noža i povređivanja nesrećnog dvadesetjednogodišnjaka..

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBOO MLADIĆA “LEPEZOM” U PARKU

Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2016

KURŠUMLIJA..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju po nalogu zamenika višeg javnog tužioca uhapsili su  M.I. (1995) iz Kuršumlije zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju...On se tereti da je 09.aprila 2016. godine oko 02.20 časova, u tuči...

Nastavak na JUGpress.com...

Pokušaj ubistva u Prokuplju

Izvor: OkRadio.rs, 10.Apr.2016

Pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, policija je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca uhapsila M. I. (21) iz Kuršumlije. Sumnja se da je on 09. aprila 2016. godine oko 02.20 časova, u tuči u gradskom parku u Kuršimliji, u ulici Vuka Karadžića, naneo nožem „lepezom“,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.