Izabran Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2022, 12:49

Izabran Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Prokuplju

Pokreta obnove Kraljevine Srbije osnovao je Gradski odbor u Prokuplju, a za predsednika te stranke izabran je Mladen Kostić. POKS je kao povereništvo na poslednjim lokalnim izborima u Prokuplju osvojio 4 mandata za odbornike u lokalnom parlamentu koji su u međuvremenu zbog saradnje sa vladajućom Srpskom naprednom strankom isključeni iz Pokreta.

Kostić naglašava da će u narednom periodu pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << raditi na omasovljenju članstva u Prokuplju i aktivno se uključiti u rešavanju problema običnih građana, a imaju i svoj program za Prokuplje u 7 tačaka.Mladen Kostić izabran za predsednika Gradskog odbora u Prokuplju; Foto: Lj. M.

Želimo da s bavimo običnim ljudima, da budemo uz obespravljen narod i da se borimo za sve koji su ugroženi u ovom nakaradnom sistemu. Imamo konkretna rešenja kako unaprediti privredu i ekonomiju, infrastrukturu, sport, a posebno ćemo se baviti ekologijom i razvojem poljoprivrede- kaže Kostić.

U POKS-u najavljuju da će u narednom periodu formirati i Opštinske odbore u Kuršumliji, Blacu i Žitorađi, te da će pripremiti ozbiljnu infrastrukturu i okupiti odgovorne ljude kako bi na naredne izbore ostvarili još bolje rezultate.

Inače, ta stranka je na poslednjim izborima po prvi put osvojila odborničke mandate i imala 4 svoja predstavnika u Prokuplju, ali su ti ljudi isključeni iz stranke jer su u lokalnom parlamentu podržavali interese vladajuće većine.

Neki su zahvaljujući odborničkom mandatu POKS-a dobili i funkcije u lokalnoj vlasti, pa je Milan Đorđević skupštinsku klupu zamenio funkcijom pomoćnika gradonačelnika, dok je Andrija Mikić imenovan za člana Gradskog veća.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.