Vučić: Miting 16. aprila

Izvor: Blic, 01.Mar.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Miting 16. aprila

Miting SNS, koji će biti odlučujući za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i budućnost Srbije, biće održan 16.aprila, izjavio je Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS.

Vučić je ocenio da je ekonomska, politička i socijalna situacija u Srbiji katastrofalna i da je "režim" odbio da odgovori na zahteve, ne SNS, već građana Srbije, iznete na mitingu 5. februara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
On je podsetio da vladajuća koalicija nije odgovorila na zahtev za raspisivanjem izbora, nije odgovorila šta je budućnost Telekoma Srbije, "ko su ubice Ranka Panića i ko je odgovoran za izbornu krađu u Boru".

Prema rečima Vučića, na skupu 16. aprila biće više ljudi nego na mitingu u februaru, koji ne žele da ih zamajavaju pričom o rekonstrukciji Vlade Srbije.

Upitan da li će to biti skup na koji će poneti stiropor i neće se razilaziti do raspisivanja izbora, Vučić je pozvao novinare da ne nipodaštavaju ovaj miting i naglasio da je stiropor metafora za mirno i demokratsko okupljanje.

Biće to odlučujući miting za budućnost Srbije, ponovio je Vučić i najavio da će narednih dana razgovarati sa Novom Srbijom i drugim strankama da li će im se pridružiti na ovom skupu.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.