Uskoro počinje prodaja suvenira

Izvor: B92, 11.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro počinje prodaja suvenira

Suveniri sa oznakom Univerzijade, naći će se u prodaji narednih dana, saopštio je marketing direktor preduzeća "Univerzijada Beograd 2009." Nikola Mikavica.

Mikavica je precizirao da će se suveniri u petak, ili u ponedeljak, prvo naći na kioscima Štampe, a zatim i u knjižarama IPS-a, Poštama Srbije i prodajnim mestima Telekoma, navodeći da su svi suveniri licencirani od strane Univerzijade i da će imati logo te sportske manifestacije.

"Na kioscima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u knjižarama i radnjama naći će se veliki spektar suvenira - majice, kačketi, lutkice, razni sportski rekviziti, ručni radovi u malim serijama", poručio je Mikavica.

Predstavnik Turističke organizacije Srbije Ljiljana Cerović podsetila je da od samog početka TOS sarađuje sa preduzećem "Univerzijada Beograd 2009." oko organizacije te manifestacije, kao i pratećih aktivnosti. Ona je navela da će ta organizacija imati odgovarajući prostor u samom Univerzitetskom selu gde će, zajedno sa Turističkom organizacijom Beograda, deliti brošure i upoznavati sve strane sportiste sa turističkom ponudom Srbije.

"Takođe, planiramo da otvorimo i centar u kome će svi koji dolaze u Beograd, ne samo u vreme održavanja Univerzijade, moći da se informišu o turističkoj ponudi naše zemlje", izjavila je Cerovićeva.

Direktor TOB Jasna Dimitrijević najavila je prethodno da će u Čika Ljubinoj ulici biti otvoren prodajno-izložbeni prostor za suvenire i da će učesnici, gosti, ali i Beograđani moći da kupe trouglaste marame sa natpisom ’Zato što volim Beograd’. Prema njenim rečima, svi gosti i učesnici Univerzijade dobiće specijalna izdanja časopisa ’Bel gest’ i ’Dobrodošli u Beograd’, brošure o turističkoj ponudi glavnog grada, kao i ’Siti pas’ kartice sa više od 40 turističkih i kulturnih ponuda srpske prestonice.

Dimitrijevićeva je naglasila da će tokom održavanja Igara biti otvoreno deset info punktova u hotelima i pres centru, kao i deset otvorenih punktova u širem centru grada na kojima će raditi volonteri i predstavnici TOB-a i gde će građani i gosti moći da dobiju informacije o turističkoj ponudi Beograda i sadržajima u okviru Univerzijade.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mikavica: Suveniri sa oznakom Univerzijade uskoro u prodaji

Izvor: 24sata, 11.Jun.2009

Mikavica je precizirao da će se suveniri sutra, ili u ponedeljak, prvo naći na kioscima Štampe, a zatim i u knjizarama IPS-a, Poštama Srbije i prodajnim mestima Telekoma, navodeći da su svi suveniri licencirani od strane Univerzijade i da će imati logo te sportske manifestacije.

Nastavak na 24sata...

Zašto volim Beograd

Izvor: Glas javnosti, 12.Jun.2009, 10:37

Suveniri sa oznakom Univerzijade, koja će od 1. do 12. jula biti održana u srpskoj prestonici, naći će se u prodaji krajem ove ili početkom iduće nedelje, najavio je marketing direktor preduzeća „Univerzijada Beograd 2009“ Nikola Mikavica. On je precizirao da će se suveniri prvo naći na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.