Tri do četiri milijarde investicija

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri do četiri milijarde investicija

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević izjavio je da očekuje izmedju tri i četiri milijarde investicija u Srbiji tokom 2011. godine.

On je na konferenciji o zaštiti prava intelektualne svojine kazao da je taj nivo investicija neophodan za ubržanje ekonomskog razvoja.

Austrijanci, Nemci i Francuzi u trci za Telekom

"Znajući rezultate srpske privrede u 2010. godini i disciplinu koju smo pokazali u radu verujem da je taj nivo dostižan, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uz pretpostavku održanja političke i makroekomske stabilnosti i tokom naredne godine, u šta takodje verujem", rekao je Milosavljević.

Sindikati Telekoma protiv prodaje

On je izrazio očekivanje da će republički budžet dobiti najveću "injekciju" od prodaje Telekoma, koja će, kako je naveo, "pokriti skoro polovinu očekivanih sredstava", i najavio završetak investicija u energentskom i industrijskom sektoru.

"Realizovanje navedenih projekata će, uz završetak radova na Koridoru i saobraćajnoj infrastrukturi, zaposlenima u Srbiji omogućiti veće plate i više radnih mesta", zaključio je Milosavljević.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Milosavljević: Nedostaje efikasnija primena zakona u zaštiti prava intelektualne svojine

Izvor: EMportal, 18.Nov.2010

Ministar za trgovinu Slobodan Milosavljević rekao danas da Srbiji nedostaje efikasnija primena zakona u oblasti zaštite prava intelekutalne svojine iako su usvojeni zakoni u toj oblasti u skladu sa evropskim standardima.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.