Izvor: B92, 23.Dec.2009, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telekom" upozorava na lažne račune

Beograd -- Telekom Srbija upozorava građane i poslovne korisnike na moguću zloupotrebu računa te kompanije.

Telekom navodi da na teritoriji Beograda i Vojvodine cirkulišu računi koji po izgledu u velikoj meri podsećaju na račune Telekoma.

"Uvidom u račun, koji su nam dostavili korisnici, primećena je velika sličnost sa računima Telekoma Srbija i uslugama koje nudimo. U zaglavlju računa je navedena usluga - poslovni imenik, dok se fakturiše usluga interneta", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kažu u Telekomu, uz podsećanje da se poslovni imenik deli besplatno u svim poslovnicama te kompanije, odnosno, da za njega nije potrebna novčana nadoknada.

Iz Telekoma Srbija je naglašeno da ta kompanija nema nikakve veze sa osobama koje nude ovakvu vrstu usluga, zbog čega upozoravaju korisnike da obrate pažnju na moguću zloupotebu.

Korisnicima se preporučuje da zbog učestalih slučajeva lažnog predstavljanja obavezno zatraže identifikaciju od osoba koje nude usluge Telekoma Srbija, navedeno je u saopštenju te kompanije.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.