Telekom Austrija ponudio 1,1 milijardu evra

Izvor: S media, 04.Maj.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Austrija ponudio 1,1 milijardu evra

Telekom Austrija poslao je danas poboljšanu ponudu za kupovinu 51 odsto akcija Telekoma Srbija, ponudiviši 1,1 milijardu evra umesto prvobitnih 950 miliona.

Radna grupa za prodaju Telekoma danas u 15 sati treba da odluči o ponudi, a državni zvaničnici su više puta isticali da Telekom neće biti prodat ispod minimalne cene od 1,4 milijarde evra za 51 odsto akcija.

VIP je ključ dogovora za prodaju Telekoma

Nova ponuda Telekoma Austrija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predvidja isplatu od 800 miliona evra odmah i dodatne godišnje isplate u narednih devet godina, tako da ukupna vrednost transakcije bude do 1,1 milijardu evra, navodi se u saopštenju.

(Blic/Beta foto:Novosti)
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.