SNS: Nije vreme za prodaju Telekoma

Izvor: Studio B, 16.Jan.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nije vreme za prodaju Telekoma

Srpska napredna stranka smatra da nije dobar trenutak za prodaju "Telekoma", jer je vrednost tog preduzeća "nedovoljno visoka", rekao je potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović.

"Vlast mora da sačeka povoljniji trenutak kada će ta vrednost biti veća a da godine koje su pred nama iskoristi da to preduzeće reformiše i uloži u njegovu modernizaciju", rekao je Stefanović na na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << konferenciji za novinare.

On je kazao da vlast mora da se ponaša odgovornije prema državnoj svojini i da ne bi trebalo da se vodi stranačkim interesima. "Novac koji treba da dobije od Telekoma, koji će biti veoma mali, a nadamo se da ga neće ni prodati, taj novac bio bi samo uložen u predizborne kampanje vladajućih stranaka", kazao je Stefanović.

Stefanović je ocenio da gradska vlast u Beogradu funkcioniše "veoma loše" jer je "centralizovana" dok su gradske opštine "potpuno razvlašćene". Postupak legalizacije urađen je "katastrofalno", kazao je Stefanović, navodeći da je samo mali broj predmeta završen. "Ako bi se ovako nastavio postupak, legalizacija u Beogradu trajala bi još 500 godina", kazao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.