Raste broj zainteresovanih za Telekom Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 31.Maj.2010, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj zainteresovanih za Telekom Srbije

BEOGRAD, 31. maja 2010. (Beta) - Direktor Agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković izjavio je da sve veći broj kompanija pokazuje interesovanje za učešće na tenderu za deo državnih akcija Telekoma Srbije. "Javnost licitira da postoji jedna ponuda. To nije tačno. Ima ih više. Zainteresovane su i evropske kompanije i neke van Evrope", rekao je on u intervjuju za Večernje novosti od ponedeljka. ...
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raste broj zainteresovanih za Telekom

Izvor: Mondo, 31.Maj.2010

Direktor Agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković izjavio je da sve veći broj kompanija pokazuje interesovanje za učešće na tenderu za deo državnih akcija Telekoma Srbije.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.