Protiv prodaje Telekoma i na Internetu

Izvor: RTS, 23.Jan.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv prodaje "Telekoma" i na Internetu

Demokratska stranka Srbije pokrenula Internet stranicu "Stop prodaji Telekoma" sa ciljem da upozna najširu javnost sa argumentima protiv prodaje te kompanije.

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović rekao da je ta stranka pokrenula Internet stranice "Stop prodaji Telekoma" kako bi se najšira javnost upoznala sa svim argumentima protiv prodaje te kompanije.

Preko Internet stranice "Stop prodaji Telekoma" svim zainteresovanim građanima biće omogućeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da elektronskim putem potpišu peticiju protiv prodaje "Telekoma".

Peticija kojom se od Vlade i Skupštine zahteva da obustave prodaju "Telekoma" pokrenuta je u novembru 2010. godine, a peticiju je do sada potpisalo više od 100.000 ljudi, među kojima su poznati stručnjaci, ugledne javne ličnosti i obični građani, naveo je Popović u pisanoj izjavi medijima.

Popović je pozvao građane da se aktivno uključe u rad stranice, da potpišu peticiju protiv prodaje "Telekoma" i da šalju svoje tekstove i komentare na ovu temu, "kako bi Vlada uvidela da u Srbiji postoji širok front ljudi koji se protive njenoj štetnoj odluci da proda najprofitablinije državno preduzeće".

"Pokretanje ove stranice je doprinos DSS-a otvaranju javne rasprave u društvu o pitanju Telekoma, a isto to očekujemo i od drugih političkih i društvenih aktera u Srbiji", poručio je Popović.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stop prodaji Telekoma na Internetu

Izvor: Beta, 23.Jan.2011

BEOGRAD, 23. januara 2011. (Beta) - Demokratska stranka Srbije saopštila je u nedelju da je pokrenula Internet sajt protiv prodaje Javnog preduzeća Telekom Srbija...Potpredsednik DSS-a Nenad Popović rekao je da će na sajtu biti omogućeno potpisivanje peticije kojom se od Vlade i Skupštine Srbije zahteva...

Nastavak na Beta...

DSS: "Stop prodaji Telekoma"

Izvor: B92, 24.Jan.2011, 03:20

Beograd -- Demokratska stranka Srbije je pokrenula sajt "Stop prodaji Telekoma", kako bi upoznala javnost sa argumentima protiv prodaje Telekoma Srbija...Preko Internet stranice "Stop prodaji Telekoma" svim zainteresovanim građanima biće omogućeno da elektronskim putem potpišu peticiju protiv prodaje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.