Izvor: Blic, 05.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevarom otpisali inventar „Telekoma“

Radoš Vuksanović, in­ženjer „Telekoma Srbije" u Nišu, koji radi na održavanju kablovskog dela sistema, prijavio je rukovodstvu da je njegov potpis na nekoliko dokumenata komisije za rashod ovog preduzeća falsifikovan jer ne želi da snosi krivicu ako kasnija provera pokaže koliki je stepen oštećenosti stvari koje su pripremljene za otpad.

- Članovi komisije se nisu sastajali izvesno vreme, a ja kao deo tog tela video sam da su iz niškog „Telekoma" otpisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvari u ukupnom iznosu od 6.000.000 dinara. U tim stvarima se, pored rukavica, potkapa, jakni i ostalih predmeta, nalazi i kožna garnitura koja je gotovo nova jer je kupljena 2004. godine. Tu je vredan telegrafski uređaj, a koliko vidim, neki stolovi i stolice koji su rashodovani i dalje se koriste. Sumnjam da se svim tim neko mnogo okoristio, ali i smatram da je to jedna bahatost prema društvenim stvarima - kaže Vuksanović.

On je rekao da neće da snosi krivicu za nešto što nije video, pregledao i potpisao, a što bi trebalo da završi na licitaciji. Vuksanović traži i od aktuelnog rukovodstva da istina „izađe na videlo".

Zbog prazničnih dana u niškom delu „Telekoma" nismo uspeli da čujemo komentar na Vuksanovićevu žalbu da mu je potpis falsifikovan.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.