Prava cena Telekoma Srbija na jesen

Izvor: B92, 26.Apr.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava cena Telekoma Srbija na jesen

Beograd -- Ministar ekonomije Mlađan Dinkić kaže da će od maja Vlada Srbije udvostručiti podsticaje za zapošljavanje u nekim od gradova u Srbiji.

Dinkić kaže da se to odnosi na gradove koji imaju kvalifikovanu radnu snagu, a nemaju dovoljno investicija. Kako je naveo, neki od tih gradova biće Niš, Zaječar, Kraljevo i Novi Pazar.

"Podsticaji će biti do 10.000 evra po svakom novozaposlenom radniku, a iznos će zavisiti od grane industrije i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << efekta za izvoz", rekao je on.

"Neka nas kritikuju što dajemo podsticaje, ali mi mislimo da je skuplje kada fabrike ne rade i kada ljudi nemaju posao, zato nećemo žaliti da pomognemo zapošljavanje", rekao je Dinkić.

On je rekao da će Srbija zadržati atraktivne uslove poslovanja i investiranja i da namerava i da ih poboljša u uslovima krize i da ubrza privredni oporavak.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Branko Radujko

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.