Ograničeno telefoniranje zbog radova na optičkom kablu Crepaja - Debeljača - Kovačica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ograničeno telefoniranje zbog radova na optičkom kablu Crepaja - Debeljača - Kovačica

BEOGRAD - Preduzeće za telekomunikacije "Telekom Srbija" obavljaće radove u noći između 3. i 4. jula, od 22 do šest sati, na optičkom kablu na relaciji ATC Crepaja-ATC Debeljača-ATC Kovačica, najavilo je danas to preduzeće.

Tokom radova, u okviru tog vremena, pretplatnici koji su povezani na čvornu centralu "Kovačica", kao i na krajnje centrale "Crepaja" i "Debeljača", ostvarivaće pozive samo u okviru svog čvornog područja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Numeracija ovih pretplatnika je: 660000-662999 (Kovačica), 671000-672999 (Crepaja) 664000-665999 (Debeljača).

Dok radovi traju, u prekidu će biti korisnici ADSL usluga, na objektu DSLAM "Kovačica", navedeno je u saopštenju, uz molbu korisnicima za razumevanje.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi na optičkom kablu Crepaja-Debeljača-Kovačica

Izvor: Kurir, 02.Jul.2008

BEOGRAD, 2. jula (Tanjug) - Preduzeće za telekomunikacije "Telekom Srbija" obavljaće radove u noći između 3. i 4. jula, od 22 do šest sati, na optičkom kablu na relaciji ATC Crepaja-ATC Debeljača-ATC Kovačica, najavilo je danas to preduzeće. Tokom radova, u okviru tog vremena, pretplatnici koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.