Novi internet domen u Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2009, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi internet domen u Crnoj Gori

PODGORICA - Stari domen cg.yu, od danas se više neće koristiti, a umesto njega upotrebljavaće se novi domen .me, saopštio je Telekom Crne Gore.

Iz Crnogorskog Telekoma upozoravaju sve T-Com mejl korisnike da na vreme promene stari domen u .me, kako bi nesmetano primali elektronsku poštu.

"Do sada je bila moguća upotreba oba domena, ali od danas će u funkciji biti samo domen .me", navedeno je u saopštenju.

Elektronska pošta, poslata na adresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa starim domenom, neće više biti isporučivana, upozorili su iz te kompanije.

"Veoma je bitno da svi T-Com mejl korisnici na vreme informišu poslovne partnere i prijatelje o novim mejl adresama", ističu iz Telekoma.

Dodaje se i da korisnici obavezno naprave izmene u programima preko kojih primaju elektronsku poštu kako bi pošta nesmetano pristizala.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.