Ne moramo da kupimo licencu za fiksnu telefoniju

Izvor: Danas, 25.Dec.2009, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne moramo da kupimo licencu za fiksnu telefoniju

- Postoji mnogo nejasnoća u postupku dodele druge licence u fiksnoj telefoniji. Dugoročno gledano, veliki su izgledi da će Telekom biti prodat nekom velikom igraču, Dojče telekomu ili nekom drugom. Zato je veoma važno da pre nego što se to dogodi, infrastrukturni deo Telekoma bude otvoren i izložen pravoj konkurenciji, da bi Telenor ili neko drugi mogao da zakupi deo kapaciteta po regulisanim i normalnim cenama. Dakle, da to ne postane privatni monopol nakon prodaje.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Telenor: Fiksna samo ako ima smisla

Izvor: B92, 26.Dec.2009, 13:20

Beograd -- Ne moramo da kupimo licencu samo da bismo je imali jer smo ionako fokusirani na mobilnu telefoniju, kaže generalni direktor Telenora Srbija Ćel Morten Jonsen...On objašnjava da postoji mnogo nejasnoća u postupku dodele druge licence u fiksnoj telefoniji i dodaje da "dok ne budu jasnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.