MATIĆ: NIKOME NISMO OBEĆALI TELEKOM

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MATIĆ: NIKOME NISMO OBEĆALI "TELEKOM"

NOVI SAD - Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić izjavila je da vlada nema favorita kome namerava da proda udeo u Telekomu Srbija. Matić je odbacila spekulacije o tome da je kupovini Telekoma najbliža ruska firma "Vimpelkom", i da se vlada tim povodom podelila na one koji su "za" i one koji se tome protive

NOVI SAD - Ministarka za telekomunikacije Jasna Matić izjavila je da vlada nema favorita kome namerava da proda udeo u Telekomu Srbija. Matić je odbacila spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o tome da je kupovini Telekoma najbliža ruska firma "Vimpelkom", i da se vlada tim povodom podelila na one koji su "za" i one koji se tome protive.

"Vlada nema favorita u postupku prodaje dela državnog udela u "Telekomu", i ceo proces se sprovodi putem otvorenog javnog tendera", kazala je Jasna Matić. Podsetila je da se do 31. marta očekuje podnošenje obavezujućih ponuda zainteresovanih i dodala da će, ako bude više ponuda, biti organizovana aukcija za prodaju dela "Telekoma".

Ona je kazala da će država i posle prodaje udela u Telekomu u svojim rukama imati poluge uz pomoć kojih će moći da kontroliše cene usluga tog preduzeća i nameće obaveze zajedničkog korišćenja infrastrukture.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.