Loše vreme za privatizaciju Telekoma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2009, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vreme za privatizaciju Telekoma

BEOGRAD - Ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić izjavila je da trenutna situacija na svetskom tržištu nije dobra za privatizaciju Telekoma Srbije.

Matićeva je u intervjuu za današnje izdanje lista „Blic" ocenila da bi cena za Telekom bila nekoliko puta manja nego u istom periodu prošle godine pošto su sve svetske berze u depresiji.

Ministarka je najavila da bi do kraja juna trebalo da bude raspisan tender za nove operatere u fiksnoj telefoniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Postoji plan za raspisivanje tendera, ne samo za još jednog, nego za više operatera u fiksnoj telefoniji. Planiramo da do kraja juna raspišemo taj tender. Nakon toga doći će i do liberalizacije tržišta u toj oblasti", kazala je Jasna Matić za „Blic".
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.