KK CZ: Ponuda Pešiću u sredu

Izvor: B92, 05.Avg.2009, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK CZ: Ponuda Pešiću u sredu

Predsedništvo KK Crvena zvezda održalo u utorak redovnu sednicu. Najvažniji zaključak je da će klub u sredu treneru Svetislavu Pešiću ponuditi novi ugovor.

Pored toga doneta su još tri zaključka. Predsedništvo se upoznalo sa odlascima bivših košarkaša Crvene zvezde Marka Marinovića u Pamesu i Andre Ovensa u Turk Telekom kao i o sporazumnom raskidu ugovora Filipa Šepe koji je otišao u Lajonse. Predsedništvo se zahvalilo igračima na svemu što su uradili za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub u prethodnoj sezoni.

Takođe, Predsedništvo je zakazalo redovnu skupštinu za 2. septembar.

Nakon analize i konstatovanja da je prošlogodišnji budžet za sezonu 2008/09 realizovan, raspravljalo se o planu realizacije budžeta za narednu sezonu.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.