Radnik Frans Telekoma zapalio se na parkingu poslovnice

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik "Frans Telekoma" zapalio se na parkingu poslovnice

Jedan radnik "Frans Telekom Oranža" izvršio je danas samoubistvo tako što se zapalio na parkingu jedne od poslovnica kompanije, saopštio je danas francuski "Telekom".

"Veoma samo potreseni od kada smo čuli za smrt radnika Telekoma iz Bordoa koji se zapalio na parkingu poslovnice u predgrađu Merinjak," saopšteno je iz direkcije kompanije.

Među radnicima kompanije "Frans Telekom" gde je zaposleno 100.000 ljudi, tokom 2008. i 2009. godine zabeležen je čitav talas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samoubistava.

Uprava kompanije je u više navrata bila napadana, jer se veruje da je uticala da "Telekom" u roku od tri godine napusti više od 22.000 zaposlenih.

Prema podacima sindikata radnika, prošle godine samoubistvo je izvršilo 25 zaposlenih u "Frans Telekom Oranžu".
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik Frans Telekoma se zapalio na parkingu poslovnice

Izvor: EMportal, 26.Apr.2011

Jedan radnik Frans Telekom Oranža (France Telecom-Orange) izvršio je danas samoubistvo tako što se zapalio na parkingu jedne od poslovnica kompanije, saopštio je danas francuski telekom.

Nastavak na EMportal...

Još jedno samoubistvo u Frans Telekomu

Izvor: Mondo, 26.Apr.2011

Jedan radnik Frans Telekom Oranža se zapalio na parkingu jedne od poslovnica kompanije, saopštio je danas francuski telekom.

Nastavak na Mondo...

Radnik se zapalio na parkingu preduzeća

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2011, 10:07

PARIZ - Radnik Frans telekoma izvršio je samoubistvo zapalivši se na parkingu jedne od poslovnica kompanije u Merinjaku, u predgrađu Bordoa, saopštno je iz kompanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.