Izvor: Glas javnosti, 28.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dug nije dobar drug

Trener Partizana Duško Vujošević kazao je da je jedan od sponzora kluba, „Telekom“, bez fakture uplatio pare na račun Marfin banke. On je takođe istakao da su zbog toga igrači ostali uskraćeni za jednu platu.

- Nas očekuje početak TOP 16 i meč sa Panatinaikosom, a mi i dalje imamo finansijskih problema. Naime, „Telekom“, koji je jedan od sponzora kluba, uplatio je bez fakture pare na naš blokiran račun, ali je novac otišao na račun Marfin banke. Mi sa ovom bankom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pokušavamo da se dogovorimo o reprogramiranju duga, ali zasada su naši pokušaji neuspešni. Teško mi je da pričam o Atini, a naši finansijski problemi se ne rešavaju. Igrači su dobili samo dve od pet plata, što nam takođe otežava posao. Želimo da razgovaramo sa ljudima iz Marfin banke, čak smo slali i pisma, ali njihovo ponašanje je krajnje čudno. Spremni smo da se izvrši revizija ugovora, ali od druge strane ne dobijamo nikakav odgovor - kazao je Vujošević.

TOP 16 - 1. KOLO

Grupa G: Panatinaikos - Partizan 19.45

Lotomatika - Unikaha 20.45
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNIŠTAVAJU PARTIZAN!

Izvor: Press, 27.Jan.2009, 23:37

Duško Vujošević: Naši sponzori setili su se da nam uplate pare tek kada nam je račun blokiran. Sada taj novac, umesto nama, ide Marfin banci kojoj dugujemo za kredit. .Trener crno-belih košarkaša Duško Vujošević pozvao je nadležne državne organe da već jednom odluče treba li Srbiji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.