Dodatne usluge po 99 dinara

Izvor: B92, 22.Sep.2009, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatne usluge po 99 dinara

Kompanija Telekom Srbija nastavlja sa uvođenjem novih usluga čijim korišćenjem svako domaćinstvo može da ostvari značajnu uštedu. Osim svima već poznate InoCall Plus usluge, od 9. septembra su u ponudi i dve potpuno nove usluge fiksne telefonije: Noćni razgovori i Pozivi sa fiksnog ka mobilnom.



Mesečna pretplata za bilo koju od ovih usluga je samo 99 dinara, bez PDV-a i naplaćuje se na isti način kao za InoCall Plus uslugu, odnosno kroz telefonski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << račun.

Usluga Noćni razgovori odnosi se na pozive fiksni- fiksni i pravi je izbor za sve one koji tek uveče nađu vremena da pozovu prijatelje i rođake. Sada ne moraju da vode računa o dužini razgovora, jer se svi razgovori obavljeni u domaćem saobraćaju u periodu od 21:00 h do 07:00 h tarifiraju se sa 0 dinara. Za sve one koji se pretplate na uslugu Pozivi sa fiksnog ka mobilnom, cena minuta poziva ka mobilnim brojevima u domaćem saobraćaju iznosiće samo 6,0645 dinara, bez PDV-a.

Pored toga, Telekom Srbija je početkom septembra za InoCall Plus pozive značajno proširio listu zemalja i omogućio pozive sa fiksnog telefona ka čak 47 zemalja širom sveta, uključujući i fiksne i mobilne mreže ovih zemalja. Posebna povoljnost je ista cena poziva od samo 4,80 dinara po minutu ka fiksnim i mobilnim mrežama najudaljenijih destinacija, kao što su Hong Kong, Kanada, Kina, Sjedinjene Američke Države i Novi Zeland. PDV je uključen u cenu.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.