Direktori i funkcioneri u savetima fakulteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2010, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktori i funkcioneri u savetima fakulteta

BEOGRAD -

Vlada Srbije imenovala je svoje predstavnike u savete fakulteta Univerziteta u Beogradu, a među imenovanima je nekoliko javnih funkcionera.

Novi član Saveta Saobraćajnog fakulteta je generalni direktor Železnica Srbije Milovan Marković.

Generalni direktor Telekoma Srbije i član Upravnog odbora Kliničkog centra Srbije Branko Radujko novi je član Saveta Elektrotehničkog fakulteta.

Vlada je u Savet Građevinskog fakulteta imenovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sekretara za urbanizam grada Beograda Milana Vukovića.

Vuković je, prema podacima sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, pored toga i predsednik Upravnog odbora Javnog komunalnog preduzeća Putevi u Kraljevu, a tokom 2009. godine ostvarivao je prihod i kao član Republičke revizione komisije i Saveta Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja.

Novi član Saveta Fakulteta političkih nauka je poslanik u Skupštini Srbije Branko Ružić, inače još i član programskog saveta RTS-a.

Novi članovi su imenovani 27. septembra, a odluke su objavljene u Službenom glasniku 30. septembra. Prema Zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije, funkcioneri koji već imaju jednu funkciju, po imenovanju na drugu funkciju imaju rok od tri dana da o tome obaveste Agenciju i zatraže saglasnost.

U Agenciji je Beti rečeno da još nijedan zahtev od novih članova saveta fakulteta nije stigao, a da se, s obzirom na rok, "zaostala pošta" može očekivati do kraja sedmice.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.