ČAČANI TUŽE SLOVENAČKI TELEKOM

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAČANI TUŽE SLOVENAČKI TELEKOM

ČAČAK - Traže odštetu zbog uvreda. Čačani Miloš Madžarević i Aleksandar i Ivan Ćalović i Beograđanin Dejan Minić tužiće Telekom Slovenije zbog navodne zloupotrebe njihovih fotografija.

ČAČAK - Traže odštetu zbog uvreda.

Čačani Miloš Madžarević i Aleksandar i Ivan Ćalović i Beograđanin Dejan Minić tužiće Telekom Slovenije zbog navodne zloupotrebe njihovih fotografija.

To preduzeće je osnivač internet portala www siol.net, na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su se našle njihove fotografije koje su snimljene tokom svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi, a objavljene posle incidenta s našim navijačima na fudbalskoj utakmici u Đenovi.

- Tražićemo naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda, jer su te slike zloupotrebljene. Mi smo se slikali u Johanesburgu privatno. Tu se našla i kamera Rojtersa i mi nismo imali ništa protiv da nas i oni snime kao navijače Srbije. Ta fotografija je osvanula na slovenačkom internet portalu uz natpis da su na slici „huligani, uništavaoci svega dobrog i ostaci Miloševićeve vojske“.

Mi nismo ništa od toga, već ljudi koji vole fudbal i koji zarad te ljubavi dosta vremena i novca posvećuju ovom sportu. Naša fotografija iz Južne Afrike nema nikakve veze s dešavanjima u Đenovi i zato želimo da zaštitimo svoj ugled - kaže Aleksandar Ćalović.

O. Dašić
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.