Vujanović: Ne podnosim ostavku!

Izvor: S media, 03.Jan.2011, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujanović: Ne podnosim ostavku!

Crnogorski predsednik Filip Vujanović negirao je danas u Bijelom Polju da će podneti ostavku na funkciji na kojoj je i dodao da bi to bilo "neozbiljno i neodgovorno".

On je rekao da će poštovati mandat koji su mu dali gradjani na izborima.

"Bilo bi neozbiljno i neodgovorno da na bilo koji način taj mandat ne poštujem. Do kraja ću poštovati poverenje i mandat koji su mi gradjani dali i ono što sam svojim programom ishodovao na predsedničkim izborima. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << I to će biti konstanta moje dužnosti", rekao je Vujanović koji je i potpredsednik Demokratske partije socijalista.

On je povodom "slučaja Zavala" ponovio da treba poštovati prezumpciju nevinosti, odnosno da niko nije kriv dok se to ne dokaže.

Vujanović je negirao i da je u Demokratskoj partiji socijalista pričano o tom predmetu, jer, kako je rekao, smatra da nijedan sudski predmet ne treba da bude pod partijskom opservacijom.

"Nije bilo potrebe da se o tom, kao ni o bilo kom drugom sudskom predmetu, partijski razgovara, niti je to nešto što je imanentno DPS-u, niti ljudima koji su na visokim partijskim funkcijama. Tako će biti i ubuduće", rekao je Vujanović u Bijelom Polju, saopšteno je iz njegovog kabineta.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJANOVIĆ NE PODNOSI OSTAVKU

Izvor: Kurir, 03.Jan.2011

BIJELO POLJE - Crnogorski predsednik Filip Vujanović negirao je danas u Bijelom Polju da će podneti ostavku na funkciji na kojoj je i dodao da bi to bilo "neozbiljno i neodgovorno"...On je rekao da će poštovati mandat koji su mu dali građani na izborima..."Bilo bi neozbiljno i neodgovorno da na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.