Tramp: Ja sam dobar momak

Izvor: Večernje novosti, 08.Nov.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Ja sam dobar momak

Favorit za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp gostovao je u popularnoj skeč-komediji na televiziji En-Bi-Si "Uživom subotom uveče" (SNL), uprkos protestima održanim uoči te emisije.Tramp, koji je nosio tamno odelo, belu košulju i crvenu kravatu, popeo se na binu pozdravljen uzvicima oduševljenja i u gotovo petominutnom uvodnom monologu rekao: "Ja sam dobar momak", prenela je agencija AFP. Prethodno je više desetina demonstranata u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protestovala protiv odluke En-Bi-Sija da Tramp bude domaćin emisije SNL. Oni su tokom protestne šetnje od Trampove kule do studija En-Bi-Sija na Rokfeler plazi uzvikivali parole i nosili transparente, ističući da su Trampove izjave o migrantima rasističke i uvredljive. Taj američki milijarder i magnat u sektoru nekretnina nikad nije obavljao nikakvu državnu funkciju, ali prema anketama vodi na listi potencijalnih kandidata Republikanaca za predsedničke izbore sledeće godine. Gostujući u popularnoj emisiji "Uživo subotom uveče" on se nadao da će zacementirati svoj status favorita za kandidaturu, ocenjuje AfP. Tramp (69) je dosad izazvao brojne kontroverze izjavama o imigraciji, obećavši da će, ako postane predsednik, deportovati migrante koji su u SAD ilegalno i da će izgraditi ogradu duž američko-meksičke granice. On je takođe izjavio da Meksiko preko granice šalje silovatelje i druge kriminalce.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Ja sam dobar momak

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Favorit za kandidata Republikanske stranke na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp gostovao je u popularnoj skeč-komediji na televiziji En-Bi-Si "Uživom subotom uveče" (SNL), uprkos protestima održanim uoči te emisije...Tramp, koji je nosio tamno odelo, belu košulju i crvenu kravatu, popeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.