Radikali neće podržati nijednog kandidata

Izvor: RTS, 10.Maj.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali neće podržati nijednog kandidata

Srpaska radikalna stranka neće podržati nijednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora, kaže potpredsednik SRS Nemanja Šarović.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović izjavio je da radikali neće podržati nijednog kandidata u drugom krugu predsedničkih izbora.

"U drugom krugu mi ne možemo i nećemo da podržimo kandidate koji prema našem mišljenju nude ista rešenja. Uveren sam da bi Nikolić bio znatno gore rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Tadića", rekao je Šarović na konferenciji za novinare.

Osvrćući se na rezultate nedavno održanih izbora, Šarović je rekao da će u petak biti održan predsednički kolegijum radikala na kojem će biti analizirani razlozi "treškog izbornog poraza".

Šarović je rekao da će nakon toga biti organizovana Centralno otadžbinska uprava, na kojoj će biti doneta konkretna rešenja za "povratak radikala na veliku scenu".

Na pitanje novinara da li radikali poput ostalih stranaka koje nisu prešle cenzus imaju prigovor na legalnost izbora, on je rekao da radikali "nisu videli ozbiljne dokaze o izbornoj krađi".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.