Pratite izbornu noć na B92

Izvor: B92, 05.Maj.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pratite izbornu noć na B92

Beograd -- Dolazi vreme za Odluku 2012! Ne propustite 6. maja dramatičnu izbornu noć na TV B92 i prvi saznajte izborne rezultate.

Eksluzivno i samo na TV B92 - rezultati predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora iz minuta u minut.

Ne propustite dramatičnu izbornu noć i saznajte prvi kakva će biti sudbina Srbije. Uživo uključenja reportera B92 iz sedišta svih političkih stranaka, kao i prve analize ko će formirati novu Vladu.

Noć odluke počinje 6. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maja u 20 časova.

Noć započinjemo dokumentarnim filmom Peđe Obradovića o najdramatičnijim, ali i najsmešnijim momentima izborne kampanje.

Od 20.30 sa pristizanjem prvih nezvaniničnih rezultata iz izbornih štabova političkih stranaka u program će se uključivati novinari i reporteri televizije B92 sa gostima - Tanja Aleksić, Aleksandar Miladinović, Žana Bulajić, Nikola Radišić, Jasmina Karanac, Ana Kapilj, Jelena Kikić, Aleksandra Godfroa, Jadranka Bugarski, Darko Jevtić.

Izbornu noć na B92 vodiće prezenteri Živana Šaponja Ilić i Goran Dimitrijević, a rezultate koji pristižu tumačiće i objašnjavaće Suzana Trninić. Sa ekskluzivnim gostima izborne rezultate komentarisaće Ljubica Gojgić i Jugoslav Ćosić.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.