Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023, 00:40

Podignuta još jedna optužnica protiv Donalda Trampa

Specijalni tužilac Džek Smit podigao je danas novu optužnicu protiv bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa u okviru istrage o naporima da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine, javljaju američki mediji.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se Trampov tim nakon podizanja nove optužnice: "Lov na veštice ce propasti i predsednik će ponovo biti u Beloj kući"

Izvor: Blic, 02.Avg.2023

Podizanje nove optužnice protiv Donalda Trampa predstavlja "patetični pokušaj zločinačke porodice Bajden" i njihovog ministarstva pravde da se umešaju u predsedničke izbore 2024. godine, saopšteno je danas iz Trampovog tima, nakon što je specijalni tužilac Džek Smit podigao optužnicu protiv...

Nastavak na Blic...

Podignuta još jedna optužnica protiv Donalda Trampa

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2023

VAŠINGTON - Specijalni tužilac Džek Smit podigao je novu optužnicu protiv bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa u okviru istrage o naporima da se ponište rezultati predsjedničkih izbora 2020. godine koji su doveli do upada u Kapitol 6. januara 2021. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"RANIJE BI BILI JEDNOSTAVNO UBIJENI" Medevedev reagovao na novu optužnicu protiv Donalda Trampa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Specijalni tužilac, Džek Smit, podigao je novu optužnicu protiv Trampa u okviru istrage o navodnim pokušajima da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine...Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, reagovao je na vesti da je podignuta nova optužnica protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.