Izvor: B92, 27.Jan.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nova Srbija još nije odlučila"

Beograd -- Potpredsednica NS-a Dubravka Filipovska izjavila da ta partija još nije donela odliku koga će podržati na predsedničkim izborima.

Filipovska je kragujevačkoj Televiziji IN rekla da je Predsedništvo NS ovlastilo predsednika stranke Velimira Ilića da po povratku iz Rusije obavi razgovore sa predsedničkim kandidatima ukoliko oni zatraže njegovu podršku.

Prema njenim rečima, NS će odluku o podršci predsedničkom kandidatu u drugom krugu izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneti u dogovoru sa koalicionim partnerom Demokratskom strankom Srbije.

Filipovska je kazala da postoji i treća mogućnost, a to je da se birači pozovu da se sami opredele prema svojim interesima i procenama.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.