Izvor: Pančevac-online.com, 02.Apr.2023, 21:42

MILATOVIĆ PRVI EVROPSKI PREDSEDNIK U ISTORIJI CRNE GORE Abazović čestitao pobedu novom predsedniku!

Premijer Crne Gore Dritan Abazović čestitao je kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora. „Čestitam Milatoviću izbor za prvog evropskog predsjednika u istoriji Crne Gore. Misija je završena“, napisao je Abazović na Telegram kanalu. On je dodao da je pred Crnom Gorom svetla budućnost. „Radićemo zajedno za evropsku, građansku i […] The post MILATOVIĆ PRVI EVROPSKI PREDSEDNIK U ISTORIJI CRNE GORE Abazović čestitao pobedu novom predsedniku! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik i Cvijanović čestitali pobedu Jakovu Milatoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i sprski član i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović čestitali su večeras kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Abazović čestitao pobedu Milatoviću

Izvor: Danas, 02.Apr.2023

Premijer Crne Gore Dritan Abazović čestitao je večeras kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima i istakao da je on "prvi evropski predsednik u istoriji Crne Gore".

Nastavak na Danas...

"RADUJEM SE ŠTO ĆU RADITI SA NJIM" MIlatoviću stigla prva čestitka iz inostranstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023

Oglasio se Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji...Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji čestitao je Jakovu Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima...Congratulations to the new President of Montenegro, @JakovMilatovic!..I look forward to working with you to speed up the necessary...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Blinken čestitao pobedu Milatoviću: Radujemo se saradnji

Izvor: VOA, 03.Apr.2023, 20:27

Sjedinjene Države i evropski zvaničnici čestitali su Jakovu Milatoviću izbor za predsjednika Crne Gore. Američki državni sekretar Entoni Blinken uputio je čestitku Milatoviću ali i građanima Crne Gore na Tviteru, navodeći da se SAD raduju saradnji sa svojim saveznikom iz NATO-a na unapređenju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.