Izvor: BBC na srpskom, 08.Feb.2010, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janukovič na pragu izborne pobede

Posle prebrojavanja više od 95% glasova drugog kruga predsedničkih izbora u Ukrajini, Viktor Janukovič ima prednost od oko 2%. Premijer Julija Timošenko odbija da prizna poraz.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na BBC na srpskom...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinci glasali u drugom krugu predsedničkih izbora

Izvor: VOA, 08.Feb.2010

Ukrajinci danas glasaju u drugom krugu predsedničkih izbora na kojima se nadmeću premijerka Julija Timošenko i pro-ruski nastrojeni lider opozicije, Viktor Janukovič.

Nastavak na VOA...

Ukrajina: Janukovič i dalje u vodstvu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Feb.2010

Ukrajinski opozicijski lider Viktor Janukovič ima prednost od oko 2 i po posto u odnosu na svoju protukandidatkinju premijerku Juliju Timošenko. Centralna Izborna komisija je saopćila da nakon prebrojenih 97 posto glasova Janukovič ima 48,49 posto glasova a Timošenko 45.92 posto glasova. Izlasnost...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Timošenkova nije priznala poraz

Izvor: Blic, 09.Feb.2010, 00:35

Viktor Janukovič, lider opozicione Partije regiona, proglasio je pobedu u drugom krugu predsedničkih izbora u Ukrajini koji su održani u nedelju, a tesni trijumf proruskog kandidata ostavlja prostora Juliji Timošenko, aktuelnoj premijerki, da pokuša da ospori rezultate ili da se sa njim nagodi za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BBC na srpskom. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BBC na srpskom. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.