Janković: Građani da se ne plaše Vučićevih pretnji, samovlast nije većina

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Građani da se ne plaše Vučićevih pretnji, samovlast nije većina

Predsednički kandidat Saša Janković rekao je danas u Sjenici da uprkos tome što premijer Aleksandar Vučić "preti državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona" niko u Srbiji nema razloga za strah, jer "nijedna samovlast nije večna".

Janković je, kako je saopštio njegov izborni tim, tokom razgovara sa građankama i građanima u Sjenici rekao da niko ne sme da se plaši, navodeći da je "Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je taj koji seje strah preteći sobom i tvrdeći da drugi prete".

"Niko nema razloga za strah! Čak i simpatizeri i glasači Srpske napredne stranke, koji su prevareni, koji su poverovali, zbog nekih grešaka prethodnih vlasti, da će Aleksandar Vučić da se promeni, da više nije ono što je bio nekada kada je davao sramotne izjave o Muslimanima - ni oni ne treba da se plaše", rekao je Janković.

Istakao je da "jedino čega treba da se plašimo, jesu zakoni i institucije".

"Ukoliko radimo po zakonu i poštujemo institucije, a institucije moraju da poštuju ljude, sve ostalo je u redu. Sve one koje nas plaše godinama, decenijama, stavićemo na stranu i krenućemo napred", rekao je Janković.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.