Bila je Rosalinda, a sad je pod stare dane postala buntovnica: Zvezda u borbi protiv političara

Izvor: B92, 11.Jun.2016, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bila je Rosalinda, a sad je pod "stare dane" postala buntovnica: Zvezda u borbi protiv političara

U godini predsedničkih izbora u SAD, čiji maraton trči i prema Meksikancima negativno nastrojen Donald Tramp, Talija je izdala album "Latina".

Pevačica, koja je odlazaćem predsedniku Baraku Obami "pevala na uvce", otkriva da naslov CD ne nosi skrivenu političku poruku, ali je konstatovala da glasovi Hispanoamerikanaca (52.000.000 ljudi, iliti 17 odsto od ukupnog broja stanovnika) biraju šefa Bele kuće.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Moćna smo masa koja je došla u SAD da potraži šansu i da radi. Upravo smo mi zaslužni za dolazak Obame na mesto predsednika. Poslednja karika koja mu je nedostajala da bi pobedio bila je naša podrška. Zato poručujem mojim Latinoamerikancima da izađu na izbore i glasaju kako ne bi za predsednika dobili onog ko ih ne voli”, iskrena je Talija.

Zvezda latinoameričkih serija je izjavila da je za njen izgled zadužen surpug koji ima 61. godinu.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.