Izvor: Luftika.rs, 24.Jan.2021, 22:03

Vučić emotivno govorio o odlasku sina u inostranstvo, pa citirao Šekspira. Pardon, Šešelja

“Ja ne živim da bih krao, nego da jurim da ostane nešto iza mene. Imam problem sa neodgovornom politikom, imam problem što je mom starijem sinu život uništen i to ne mogu da oprostim”, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na temu prisluškivanja njega i članova porodice.
Predsednik je najpre rekao da nadležni organi rade svoj posao i da ne želi da govori na tu temu, ali ipak je nastavio:
– To je za mene bilo vrlo bolno u ličnom smislu, ali prevazišao sam to. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ne mogu da oprostim, ali ne želim da se njihovoj deci vrati na takav način. Ne živim za to da bih krao i bio prebogat, već da nešto ostavim iza sebe. Jurim za putevima, prugama, za filmom o Jasenovcu, Stefanom Nemanjom), obnovom Hilandara… – rekao je Vučić.
Zasad nema dokaza da li su Vučići zaista prisluškivani. Ali…
– Danilu, tom dečaku je život uništen. Da, ima dovoljno snage da ostane da se izbori za budućnost. On koji nosi majicu “samo srpsko Kosovo i Metohija” kaže jedino rešenje je da ode u inostranstvo.
On koji mrzi inostranstvo, i njega su pratili i fizički…
Nemaju oni više ništa, gotova je to priča.
– Mislili su da će moći da me ucenjuju, pa nećete moći… Šešelj, sa kojim sam sarađivao 15 godina, davno je rekao: Ko god je mislio da Vučića ucenjuje i da bude bezobrazniji od njega, prevario se – poručio je Vučić, a prenosi Direktno.
Vučić ne zna da li će se kandidovati za predsednika. Mi znamo

Pogledaj vesti o: Posao u inostranstvu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.