Uvedena redovna odbrana od poplava na Limu kod Prijepolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2022, 16:07

Uvedena redovna odbrana od poplava na Limu kod Prijepolja

Srbijavode proglasile su danas režim redovne odbrane od poplava na delu reke Lim.

U informaciji objavljenoj na sajtu tog javnog preduzeća navodi se da je redovna odbrana proglašena za sektor S.7 na vodnoj jedinici "Lim-Prijepolje" u dužini od 2,4 kilometra.

Odluka je doneta na osnovu aktuelne hidrološke situacije, usled padavina i porasta vodostaja, čime su dostignuti kriterijumi za donetu odluku.

RHMZ izdao je hidrološko upozorenje da će na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Limu kod Prijepolja u narednih 12 sati vodostaj biti u manjem porastu i stagnaciji i kretaće se iznad granice redovne odbrane od poplava.

"Službe JVP Srbijavode i nadležnih vodoprivrednih preduzeća pratiće kretanje promena nivoa vode i promene stanja na odbrambenim linijama", navode Srbijavode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na delu reke Lim odbrana od poplava

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2022

Na delu reke Lim kod Prijepolja je, usled padavina i porasta vodostaja, uvedena redovna odbrana od poplava, saopštilo je danas preduzeće Srbijavode.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.