MUP: Situacija u okolini Vršca stabilna, evakuisane 42 osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Situacija u okolini Vršca stabilna, evakuisane 42 osobe

Situacija u mestima Uljma i Šušare kod Vršca, u kojima je usled obilnih padavina poplavljeno više destina kuća je stabilna, a pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuisali su 42 osobe, izjavio je večeras zamenik načelnika Uprave za vatrogasno–spasilačke jedinice Dragan Dončevski.

Dončevski je kazao da je za stanovništvo obezbeđena hrana i smeštaj, kao i da su na terenu pripadnici Sektora za vanredne situacije, Žandarmerije i policije opšte nadležnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji će nastaviti da pružaju pomoć ugroženom stanovništvu i da prate situaciju.

"Posle današnje bujične poplave situacija u Uljmi i Šušaru je mirna, a voda se polako povlači", kazao je Dončevski, a saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Snažno nevreme zadesilo je danas posle podne okolinu Vršca.

RTS: Izlio se Kovački potok kod Kraljeva, poplavljene kuće

U jednom delju naselja Kovači kod Kraljeva izlio se Kovački potok i poplavio više kuća, javila je Radio-televizija Srbije (RTS).

Kako je RTS preneo, voda je poplavila više kuće i jedan ugostiteljski objekat, a u jednom domaćinstvu potopljene su mašine u strugari.

Prema podacima Meteorološke stanice Kovanluk palo je pet litara vodenog taloga po metru kvadratnom za samo pet minuta, preneo je RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poplavljeno više kuća u okolini Vršca, poginula jedna osoba

Izvor: N1 televizija, 07.Jun.2017

Jako nevreme zahvatilo je danas popodne Vršac i okolinu, u kome je, prema nepotvrđenim informacijama, poginula jedna osoba - 87-godišnja žena poginula je kada je pala sa traktora, saznaje N1...Zbog obilnih padavina poplavljeno je više desetina kuća u mestima Izbište, Uljma i Šušare, kao i lokalni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.