Zukorlić siguran u pobedu Islamske zajednice

Izvor: NaDlanu.com, 27.Okt.2011, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić siguran u pobedu Islamske zajednice

NOVI PAZAR, 27. oktobra 2011. (Beta) - Muftija Muamer Zukorlić izjavio je u četvrtak da je Islamska zajednica (IZ) u Srbiji, na čijem je on čelu, na pragu "potpune pobede" koja će se ostvariti dogovorom ili potpunim porazom protivnika.

NOVI PAZAR, 27. oktobra 2011. (Beta) - Muftija Muamer Zukorlić izjavio je u četvrtak da je Islamska zajednica (IZ) u Srbiji, na čijem je on čelu, na pragu "potpune pobede" koja će se ostvariti dogovorom ili potpunim porazom protivnika.Zukorlić je u Novom Pazaru, na svečanosti povodom ispraćaja hadžija, rekao i da IZ u Srbiji neće imati primedbi na bilo koju odluku u vezi sa ujedinjenjem islamskih zajednica u Srbiji i svojim sledbenicima poručio da "nemaju razloga za brigu"."Ono što se dešavalo prethodne dve sedmice ne samo da su bili veliki koraci ka pobedi, već su tako raskrinkali svu dubinu zavera, programa i zamki koje su nam kovane", rekao je Zukorlić.Zukorlić je naglasio da su neprijatelji IZ u Srbiji "za četiri godine uradili samo mali deo onoga što su planirali". Zukorlić je ocenio i da su "svi oni koji su učestvovali u programima za ugrožavanje i uništavanje ovog naroda sada u velikom problemu".Prema njegovim rečima, nezavisno od formalnog ishoda sporazuma koji su pripremili turska IZ i tamošnja diplomatija, muslimani na prostorima BiH i Srbije su već postigli potpuno jedinstvo izmedju Novog Pazara, Sarajeva i Istanbula.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.