Izvor: B92, 19.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zubin Potok: Jedna osoba ubijena

Zubin Potok -- U pucnjavi u Zubinom Potoku na severu Kosova, noćas je ubijen Radoslav Minić iz Ibarskog Kolašina, a teško je ranjen Predrag Đukić iz istog mesta, saopštila je policija

Kao osumnjičeni je uhapšen Dragiša Đukić iz Zubinog Potoka, potvrdio je Tanjugu regionalni portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti. "To su preliminarne informacije koje policija ima, još se ništa ne zna o motivima i okolnostima slučaja", kazao je Hoti.

On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se za sada jedino zna da se pucnjava dogodila ispred kuće osumnjičenog, koji je ispalio nekoliko metaka iz automatske puške AK-47.

Minić je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a Đukić je operisan i zadržan na lečenju.

Dragiša Đukić je uhapšen i istraga o motivima tog kriminalnog akta je u toku, dodao je Hoti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.