Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković možda u GO DS

Beograd -- Potpredsednik Demokratske stranke Slobodan Gavrilović kaže da je u DS-u bilo priče o ulasku Zorana Živkovića u Glavni odbor DS-a.

"Nisam ja s njim razgovarao, ali je u stranci razgovarano o tome. Želimo da okupimo sve ljude i u stranci i one van nje kako bi stranka bila što efikasnija. Živković je čovek stranke, bio je na visokim funkcijama i nemamo namere da se odričemo bilo kog čoveka zbog toga što je u jednoj fazi imao drugačije mišljenje od aktuelnig >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rukovodstva stranke", rekao je Gavrilović.

"S naše strane postoji dobra volja i potrebno je samo naći pravo vreme za njegov povratak u GO. To je moj stav", kaže Gavrilović.

Zoran Živković je bio na čelu Vlade Srbije posle ubistva premijera Zorana Đinđića i vršilac dužnosti predsednika DS do Kongresa stranke u februaru 2004. Potom je, posle izbora Borisa Tadića za predsednika DS-a ostao član stranke i formirao nevladinu organizaciju "Milenijum".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.