Izvor: B92, 11.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Razgovori sa Albancima u septembru

Beograd -- Premijer Srbije Zoran Živković ocenio je da će dijalog Beograda i Prištine o Kosmetu početi u septembru i dodao da će Beograd tražiti da Štajnerov sporazum o slobodnoj trgovini Kosmeta sa Albanijom bude opozvan čim dođe novi šef UNMIK. "Niko ne najavljuje pregovore o konačnom statusu. Za razgovore sa Albancima smo spremni odavno, samo čekamo da se za to stvore minimalni uslovi, pored ostalog da dobijemo novog šefa UNMIK", rekao je Živković.

Komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjave direktora Međunarodne krizne grupe u Beogradu Džejmsa Lajona, da su sve stranke u Srbiji, osim G17 plus i Građanskog saveza Srbije povezane s kriminalom, Živković je rekao da, "ako neko već licitira ko je u vlasti čist, a ko nije, onda treba da kaže ko je to, pa da za to odgovara".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.