Izvor: Blic, 10.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Neki iz DS bi u vladu

Živković: Neki iz DS bi u vladu

Zamenik predsednika DS Zoran Živković izjavio je da su, što se njega tiče, razgovori o formiranju vlade završeni.

- Za DS su razgovori o vladi završeni. Neprihvatljiva je manjinska vlada, jer je GO odlučio da DS može samo u većinsku vladu. A neprihvatljiva je i većinska vlada koja neće moći da nastavi započete reforme u Srbiji - rekao je Živković i naglasio da je za DS neprihvatljiva vlada koja bi bila formirana uz saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa socijalistima.

Živković je izjavio da unutar te stranke ima težnji da se uđe u novu vladu, ali za 'Blic' nije želeo da precizira na koga tu misli.

- Postoje tri razloga zbog kojih DS neće ući u buduću vladu. Prvo, potencijalni mandatar još nije izašao sa programom vlade. Drugo, nemoguće je formirati vladu sa onima koji su bili protiv reformi. Treći je razlog što DS ne želi u vladu sa onima protiv kojih se borila 10 godina. Ako ja budem izabran za predsednika stranke i ako moja ekipa bude na rukovodećim mestima, sigurno nećemo ući u vladu - rekao je Živković u Tutinu.

E. H

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.